Top-Hungary Bt.

Telefon: +36 (30) 619-0295

Szolgáltatások leírása

2660 Balassagyarmat, Hunyadi utca 15. szám

Iroda címe:

Mobiltelefon:

+36 (30) 619-0295

Weblapot készítette és üzemelteti: Dr. Balogh Krisztina

Minden jog fenntartva! 2008-2015. év

E-mail: tophungary@freemail.hu

KÖNYVVIZSGÁLAT - IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTÉS

Fő tevékenységünk a gazdasági társaságok és egyéb szervezetek könyvvizsgálata. Szolgáltatásaink szakszerű teljesítésével segítjük megbízóinkat, hogy könyvvezetésük és beszámolójuk megfeleljenek a hatályos jogszabályi követelményeknek. Tudjuk és meggyőződéssel mondjuk, hogy az előírásoknak megfelelő együttműködésünk jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek megbízóinknál. Munkavégzésünk teljesítéséről az éves beszámolóról könyvvizsgálói jelentést készítünk. 


ADÓTANÁCSADÁS - ADÓSZAKÉRTÉS

A könyvvizsgálat végzéséhez elengedhetetlen a vonatkozó jogszabályok naprakész ismerete. Az adózásra vonatkozó törvények, rendeletek változásainak figyelemmel kísérésére sok vállalkozás, szervezet nincsen felkészülve. A folyamatos kapcsolattartással, megbeszéléssel, tanácsadással ilyen környezetben különösen hatékony segítséget nyújtunk megbízóink részére az adózással kapcsolatosan felmerült döntéseik meghozatalában. 

KÖNYVVEZETÉS 

A helyes könyvvezetés és mérlegkészítés lehetőséget biztosít a megfelelő adóbevallások elkészítéséhez és a befizetések, visszaigénylések rendezéséhez. Több évtizedes tapasztalatunk, a szakmai ismereteink alapján és szakmai felelősségvállalással állítjuk össze megbízóink beszámolóját


ÁTALAKULÁSOK KÖNYVVIZSGÁLATA 

Az állandóan változó gazdasági környezetben szükségszerűen a gazdálkodó szervezetek is átalakuláson mennek keresztül. Az átalakulások könyvvizsgálói és adózási feladatokkal járnak, amelynek során vállaljuk a megbízóink átalakulásához készített vagyonmérleg tervezetek és végleges vagyonmérlegek hitelesítését. 

TÁMOGATÁSOK

KÖNYVVIZSGÁLATA

Az Európai Uniós és más elnyert támogatások felhasználásáról általában pénzügyi beszámolót kell készíteni, amelyet könyvvizsgálattal kell hitelesíteni. Megbízóink részére Európai uniós és kormányzati támogatások könyvvizsgálatát is elvégezzük. 

 

MEDIÁCIÓ - PERES ELJÁRÁS ELŐTTI KÖZVETÍTÉS

Bírósági peres eljárások előtt a felek megbízásával olyan javaslatot készítünk, amely mindkét fél számára elfogadható, s így elkerülhető a több évig tartó pereskedés és ennek összes költsége (illeték, ügyvédi díj ,stb.) 

E-mail:

Dr. Balogh Endre